KEZDŐLAP
RENDELŐNK
KOLLÉGÁINK
PARTNEREINK
HÍREINK
KAPCSOLAT
 

BEJELENTKEZÉS
+36-70-362-30-72

Fémmentes fogpótlások
» folytatás
Implantációs ellátás /műgyökér beültetetés/ kedvező feltételekkel
» folytatás

Fémmentes fogpótlások

A tökéletes esztétika, és egészsége érdekében is javasoljuk a fémet nem tartalmazó, élethű fogpótlásokat.

Amennyiben a fémet is tartalmazó koronái, hídpótlásai nyakán zavarja a szürke szín átütése, fogának  látható élettelensége, művi jellege, akkor Önnek a Svájcban készülő fogpótlásunkat ajánljuk! Számítógép vezérelt megmunkálással készül a tökéletes, hófehér kerámia fogsor, mely a sztárok mosolyát biztosítja Önnek is!

Amennyiben nem csupán szépségre vágyik, hanem  esetleg valamilyn fémre allergiás, mely igen gyakori, még ha esetleg Ön nem is tud róla, akkor ez a kezelés ideális az Őn számára! Ebben az esetben allergiáját igazoló dokumentumát,vagy ennek fénymásolatát kérem, hozza magával !

Első találkozáskor szájüregi vizsgálat történik, szájfotó felvételek készítése, alsó és felső állcsontjáról mintavétel.

Következő alkalommal elkezdődik a fogak előkészítése a restaurátumhoz. Mintavételt követően a szkennelt minta alapján a  svájci központ elkészíti a "nyers" fogat, mely az Ön arcát, mosolyát, egyéb személyes jellegzetességeit figyelembe véve kapja meg végleges, Önre szabott, tökéletes kerámia fogformáját.

Kérem, előzetesen telefonon időpont egyeztetés miatt a megadott számon jelentkezzen!Implantációs ellátás /műgyökér beültetetés/ kedvező feltételekkel

Komplett fogászati implantációs megoldás, akár már 3 munkanap alatt !

Magyarországon egyedülálló megoldás, mely személyre szabottan az Ön kényelmét és egészségét szolgálja !

Ha kiterjedt foghiánya, további ellátásra alkalmatlan fogai vannak, vagy kivehető protézisét szeretné fix pótlásra cserélni, de nem szeretné magát több műtétnek és ezzel hosszadalmas eljárásnak alávetni, mi tudjuk a megoldást!

Több, mint 10 éve bevezetett, folyamatosan továbbfejlesztett svájci implantátumokkal, kedvező áron tudjuk Önnek biztosítani a teljes körű ellátását.

Az implantátum azonnal terhelhető, tehát nem kell hetekig folyékony, pépes étrenden élni, azonnal használhatja fogait ! Bizonyos esetekben végleges megoldást nyújtunk, akár már 3 munkanap alatt !

Keresse bizalommal előzetes telefonos időpont egyeztetést követően rendelőnket!

Első alkalommal szájüregi vizsgálat, alsó és felső állcsont mintavételei, száj és arc felvételei, OP röntgen felvételre  és laboratóriumi, belgyógyászati vizsgálatokra való beutalás történik, szakorvosunkkal történt előzetes egyeztetés követően, ezzel lerövidítve a várakozási időt.

Kérem, első alkalommal hozza magával a rendszeresen szedett gyógyszereinek listáját, amennyiben valamilyen betegségben szenved, betegségét igazoló dokumentumait, vagy azok fénymásolatát, hasonlóan esetleges allergiáját igazoló igazolását.

Következő alkalommal kap felvilágosítást a tervezéseket követően a lehetséges kezelési eljárásokról, azok hozzávetőleges költségeiről, és ezek birtokában Ön dönti el, melyik az elfogadható megoldás az Ön számára.

Ezt követően már csupán a szükséges beavatkozások elvégzése következik.

 

Munkánkra  szakorvosaink  utasításainak szigorú betartása mellett teljes körű garanciát vállalunk !CHRIS WEBDESIGN STUDIO © 2009

Nyíregyháza, Jég u. 6. | +36-70-362-30-72